PRIDRUŽI SE

Pažnja, pažnja!

Papergirl Beograd ponovo širi radost tako što prikuplja vaše radove, potom ih izlaže na zajedničkoj izložbi, a onda ih, u biciklističkoj akciji, deli slučajnim prolaznicima. Cilj pokreta je promocija umetnosti i način da se ista približi ljudima, jer mnogi, zbog nedostatka vremena ili novca, nisu u mogućnosti da posećuju galerije i muzeje, zato je mi iznosimo na ulicu.

Pozivamo te, da se priključiš, ohrabriš i pokloniš svetu svoju umetnost ili osmeh. U slanju radova mogu učestvovati svi, bez obzira na starost i pol,  nije važno da li je to hobi, način da oslobodite osećanja, utiske ili nesto zaista ozbiljno. Predlažemo da odmah kreneš u akciju jer kraj godine se bliži. U obzir dolazi sve: fotografije, crteži, slike, printovi, proza, poezija, grafika, videi, kratki filmovi, radovi od tekstila, nalepnice, stripovi, torbe, majice… učini bilo šta i pošalji u naše poštansko sanduče:

 

Radmila Jeremić,

Dubrovačka 22, Stari grad

11000 Beograd

SRBIJA

Tema, stil, tehnika i forma su slobodni – jedini uslov je da se može urolati u rolnicu. Takođe, kako je zajednička izložba super promocija za sve vas koji nam donirate rad, ostavite nam svoje kontakte uz radove i napišite nam nekoliko zanimljivih stvari o sebi, a mi ćemo ih objaviti na našem sajtu.

 

pitanja i komentare možete slati na našu email adresu:

papergirl.beograd@gmail.com

dsc_3625